Τετάρτη 17 Απριλίου 2013


Το βιβλίο της κυρίας Ξυδοπούλου με τίτλο My jolly phonics, book 1 (ISBN 978-618-80596-0-3)έχει ως στόχο να βοηθήσει μαθητές, καθηγητές και γονείς στα πρώτα βήματα με την Αγγλική γλώσσα και να ενισχύσει τη φωνολογική τους ενημερότητα με ασκήσεις που λείπουν από τα βιβλία της Ελληνικής αγοράς. Το βιβλίο είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις «φωνολογικές ανάγκες» όλων των μαθητών αλλά και όλων αυτών που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Μέσα στις σελίδες του θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν και «ανάποδα» γράμματα γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ως βιβλίο, μπορεί να συμπληρώσει οποιοδήποτε coursebook έχετε επιλέξει να διδάξετε. Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε τις ακόλουθες κατηγορίες:

1. Θεωρητικά στοιχεία για τις ΜΔ

2. Γραφή-γραφοκινητικότητα αλφάβητου

3. Δραστηριότητες και με τα 26 γράμματα

4. Ασκήσεις και παιχνίδια φωνολογικής ενημερότητας

5. Άτυπο τεστ αξιολόγησης φωνολογικής ενημερότητας

6. Πρωτότυπες δραστηριότητες


Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για το πως θα το αποκτήσετε επικοινωνήστε είτε μαζί μας είτε απευθείας με την συγγραφέα του κυρία Ξυδοπούλου Ελένη 
 
                                         Έλενα Ξυδοπούλου
Καθηγήτρια Αγγλικών για παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες. Απόφοιτη του τμήματος Μεθοδολογίας της Εκπαίδευσης Πανεπιστημίων Αγγλίας και Αμερικής. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και Μετάφραση από το London Metropolitan University. Ύστερα από 13 χρόνια εμπειρίας διδασκαλίας της Αγγλικής σε παιδιά και ενήλικες (σε σχολεία, φροντιστήρια και ως εξετάστρια του ΥΠΕΠΘ για το ΚΠγ) και κατόπιν φοίτησης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ασχολήθηκε με τη διδασκαλία της Αγγλικής σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες. Τον τελευταίο χρόνο διεξάγει σεμινάρια σε Καθηγητές Ξένων Γλωσσών και συγγράφει το δικό της υλικό για παιδιά με ΜΔ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου